Vastaava.fi logo

Vastaava Työnjohtaja – Seinäjoki

Rakentajan tärkein kumppani

Talon rakentaminen on monisyinen kokonaisuus. Rakennatpa talon pitkästä tavarasta, ostat talopaketin tai suunnittelet kokonaisen rivitalon rakentamista, tulee kommunikoinnin toimia eri alojen ammattilaisten ja viranomaisten välillä. Tässä viidakossa autan sinua vastaavana työnjohtajana ja takaan, että projekti saadaan maaliin turvallisesti ja kustannustehokkaasti, niin että sinun etuasi rakentajana ajetaan joka tilanteessa.

Kokenut vastaava työnjohtaja on yksi rakennushankkeen tärkeimmistä lenkeistä. Ammattitaitoinen vastaava mestari voi säästää rakennuttajalle jo tuhansia euroja pelkästään talotoimittajia vertailemalla.

Oletko varma siitä mitä talopakettisi todella sisältää ja mitä tarjouksesta kenties uupuu? Olen toiminut vastaavana työnjohtajana sadoille rakennusprojekteille. kannattaa valita jo hankkeen alkuvaiheessa, jopa ennen talopaketin valintaa.

Vuodesta 1998

Olen toiminut vastaavan työnjohtajan tehtävissä jo yli 25 vuoden ajan ja vastaan on tullut melkeinpä kaikki kuviteltavat haasteet, mitä rakentamisessa tulee. Näin projekti etenee sujuvasti ja rahaa säästyy.

Sitoutumaton

Talotoimittajat saattavat maksaa provisiota vastaavalle työnjohtajalle tämän tuomasta kaupasta. Olen täysin sitoutumaton, ”ulkopuolinen taho”, joka pitää huolta siitä että projekti kulkee niin kuin pitääkin.

Ennakoivalla otteella

Työmaalla aika on rahaa. Tartun tilanteisiin ennakoivasti eikä vasta sitten, kun tilanne on päällä. Näin saadaan hommat valmistumaan aikataulussa, budjetissa ja esimerkillisellä laadulla.

Vastaavan työnjohtajan pestissä vuodesta 1998

Olen työskennellyt vastaavan työnjohtajan tehtävissä yli 25 vuoden ajan. Matkan varrella on nähty kaikki kompastuskivet mitä rakennusprojektiin voi tulla ja vuodet ovat opettaneet näkemään tilanteet ennakolta, jolloin rakentaminen on sujuvaa ja rahaa säästyy ja työmaa etenee kuten pitääkin.

Vahvuuttani on aktiivinen ja kantaaottava läsnäolo työmaalla. Kun varaudutaan tilanteisiin ennakkoon, ei tarvitse jälkikäteen ihmetellä missä mentiin pieleen. Rakentajana voit olla varma, että valvon etuasi rakennushankkeessa alusta loppuun joka asiassa.

Takuuni työmaalla

Vastaavana mestarina huolehdin työmaalla monesta seikasta

Koordinointi

Vastaan työmaan sujuvasta suunnittelusta, jotta kaikki työvaiheet saadaan etenemään sujuvasti. Vältyt viivästyksiltä ja rakennusprosessi viedään maaliin tehokkaasti.

Laadunvalvonta

Paljon eri rakennustyömaita nähneenä, osaan pitää puoliasi rakentajana, jotta kaikkien toimijoiden työnjälki on korkealaatuista. Annan tarvittavat muutos- ja korjausehdotukset, jotta lopputulos vastaa toivottua tasoa.

Turvallisuus

Työmaat ovat vaaranpaikkoja täynnä. Huolehdin, että työmaa täyttää kriteerit turvalliseen toimimiseen ja asianmukaisia turvallisuuskäytäntöjä noudatetaan. Näin hommat hoituvat rivakasti eikä vahinkoja pääse sattumaan.

Ongelmanratkaisu

Vuosien varrella olen nähnyt jos jonkinmoista tilannetta työmailla. Kaikkeen löytyy ratkaisu ja olen oitis käytettävissä, kun odottamattomia tilanteita ilmenee.

Budjetin hallinta

Asiakkaani ovat säästäneet tuhansia euroja, kun käyn projektin toteutuksen perusteellisesti läpi. Seuraan, että budjetissa pysytään ja autan tarvittaessa tekemään muutosehdotuksia kustannusten optimoimiseksi.

Mielenrauhaa rakentajalle

Jos et ole kokenut konkari työmailla, on rakentaminen paljon huolettomampaa, kun rinnallasi toimii kokenut tekijä, joka ajaa etuasi. Rakennusprojekt on usein pitkä, joten ei kannata suotta tehdä tarpeettoman raskasta

Kuinka pääset työskentelemään kanssani

Projektin alkukartoitus

Ota yhteyttä niin käydään yhdessä läpi, mitä rakennetaan ja minne. Tulen paikan päälle tutustumaan kohteeseen, jotta saa parhaan kuvan mitä lähdetään tekemään. Kartoitus ei maksa sinulle mitään.

Tarjous ja sopimus

Lasken kohteesta tarjouksen. Jos näkemyksemme tarjoamastani arvosta kohtaavat, tehdään sopimus, kääritään hihat ja ruvetaan hommiin.

Rakennusluvat

Haetaan tarvittavat rakennusluvat kohteeseen, jotta päästään tehokkaasti alkuun. Sovitaan asioista yhdessä pääsuunnittelijan kanssa. Toteutan tarvittaessa myös pääsuunnittelijan tehtävät, jolloin rakentaminen on sutjakampaa ja turhalta byrokratialta vältytään.

Neuvonta ja edunvalvonta

Opastan ja neuvon sinua rakentajana hankkeen koko elinkaaren ajan. Tartutaan tuleviin tilanteisiin ennakkoon ja tehdään rakentamisesta sulava kokemus ensiluokkaisen lopputuloksen kera.

Talomme valmistui juuri ajallaan, tästä piti huolen meidän ammattitaitoinen vastaava mestarimme Ari Kattelus. Itse olimme ensi kertaa talonrakennus puuhissa täysin tietämättömänä mistään. Onni oli, että saimme suosituksen Arista. Hän huolehti jokaista piirua myöten, että homma toimii ja rakennustyömaa edistyy.


Arin myötä opimme talonrakennuksesta, hän antoi vapauden myös meidän tutustua rakentamisen saloihin. Ammattitaitoinen, ystävällinen ja aikatauluista kiinni pitävä mestari on onni jokaiselle rakennustyömaalle!

Tyytyväinen perhe Lapualta

Ota yhteyttä


Tarvitsetko vastaavan työnjohtajan lisäksi pääsuunnittelijan?

Jokainen rakennushanke vaatii lakisääteisesti vastaavan työnjohtajan lisäksi pääsuunnittelijan. Toteutan vastaavan työnjohtajan tehtävien lisäksi myös pääsuunnittelijan tehtävät. Vältyt rakentamisessa ylimääräiseltä byrokratialta ja mahdollisilta viiveiltä ja häiriöiltä kommunikaatiossa, kun tilaat molemmat palvelut samalta tekijältä.