Vastaava.fi logo

Rakennuksen kuntotarkastus – Seinäjoki ja lähikunnat

Perusteellinen kuntotarkastus tekee asuntokaupasta läpinäkyvää ja lyhentää myyntiaikaa

Puolueeton kuntotarkastus paljastaa kiinteistön huolto- ja korjaustarpeet. Tarkastus tuo ilmi rakennukseen iän myötä muodostuneet riskipaikat ja mahdolliset riskirakenteet sekä rakennusvirheet. Näin ostajalla on tarkka kuva siitä, mitä ollaan hankkimassa ja vältytään yllätyksiltä kaupan jälkeen.

Toteuta kuntotarkastus reilusti ennen asuntonkauppaa. Puolueeton, huolella laadittu raportti tarjoaa molemmille asuntokaupan osapuolille luotettavan kuvan myytävän kohteen kunnosta. Rakennevirheistä koituvat riitatilanteet ovat usein hyvin kiivaita ja niiden hintalappu voi kohota hyvin korkeaksi. Ammattilaiselta tilattu raportti auttaa välttämään riitatilanteet.

Rakennusvalvontaa vuodesta 1998

Olen työskennellyt rakennusalalla yli 25 vuoden ajan. Matkan varrella on nähty kaikki kompastuskivet mitä rakennusprojektiin voi tulla ja vuodet ovat opettaneet näkemään tilanteet ennakolta, jolloin rakentaminen on sujuvaa ja rahaa säästyy ja työmaa etenee kuten pitääkin.

Kuntotarkastukset suoritan tinkimättömällä ammattitaidolla, jotta asuntokauppa sujuisi mahdollisimman huolettomasti. Suoritan kuntotarkastuksia pääsääntöisesti Seinäjoella ja lähikunnissa.

Miksi kuntotarkastus kannattaa hankkia?

Helpota asuntokauppaa

Myyntiprosessi käy sutjakammin kun kuntotarkastus on tehty perusteellisesti. Ostajan ei tarvitse jahkailla mahdollisia rakenteellisia ongelmia rakennuksessa, vaan keskittyä olennaiseen.

Vähennä riskejä

Myyjällä on asuntokaupoissa suuri vastuu ja sinulle voi koitua merkittäviä taloudellisia seuraamuksia, jos kaupan jälkeen ilmenee ongelmia. Kun tiedät tarkkaan mitä myyt, nukut yösi parenmmin kauppojen jälkeen.

Helpota rahoittamista

Pankit saattavat joissain tapauksissa vaatia kuntoraporttia myöntääkseen lainaa kohteeseen.

Kuinka tilaat kuntotarkastuksen?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kerro kohteestasi.

Tarjous ja sopimus

Annan talostasi kilpailukykyisen kustannusarvion, jonka jälkeen sovimme tehtävästä työstä. Hinta vaihtelee aina kohteen vaativuuden mukaan.

Kuntotarkastuksen suorittaminen

Tutustun kohteen piirustuksiin ja tulen paikan päälle suorittamaan tarkastuksen. Suoritan mahdolliset rakennusavaukset epävarmoihin paikkoihin.

Raportin laatiminen

Laadin tarkastuksen pohjalta ammattimaisen ja informatiivisen raportin. Raportti tuo mahdolliset ongelmat selvästi ilmi ja helpottaa ostajaa päätöksenteossa.

Ota yhteyttä


Tarvitsetko vastaavaa työnjohtajaa ja pääsuunnittelijaa rakentamiseen?

Tarjoan kokonaisvaltaista palvelua rakentajalle. Toteutan tarvittaessa hankkeeseesi pääsuunnittelijan ja vastaavan työnjohtajan tehtävät.