Vastaava.fi logo

Kokenut pääsuunnittelija – Seinäjoki

Tarjoan pääsuunnittelijan  palvelua rakentajalle Seinäjoella ja muilla paikkakunnilla.

Pääsuunnittelija määrittää raamit projektin onnistumiselle

Pääsuunnittelijana huolehdin, että rakennushankkeen suunnitelmat sopivat saumattomasti yhteen ja muodostavat kokonaisuuden, joka täyttää sille asetetut vaatimukset. Varmistan, että eri alan ammattilaisten tekemät suunnitelmat on toteutettu laadukkaasti ja ne ovat työmaalla helposti toteutettavissa.

Laadukkaat suunnitelmat ja niiden yhteensovittaminen vähentävät työmaalla tehtäviä muutoksia ja voivat säästää rakennuttajalta melkoisen määrän rahaa.

Oletko varma siitä mitä talopakettisi todella sisältää ja mitä tarjouksesta kenties uupuu? Olen toiminut vastaavana työnjohtajana sadoille rakennusprojekteille. kannattaa valita jo hankkeen alkuvaiheessa, jopa ennen talopaketin valintaa.

Vuodesta 1998

Olen toiminut vastaavan työnjohtajan tehtävissä jo yli 25 vuoden ajan ja vastaan on tullut melkeinpä kaikki kuviteltavat haasteet, mitä rakentamisessa tulee. Näin projekti etenee sujuvasti ja rahaa säästyy.

Sitoutumaton

Talotoimittajat saattavat maksaa provisiota vastaavalle työnjohtajalle tämän tuomasta kaupasta. Olen täysin sitoutumaton, ”ulkopuolinen taho”, joka pitää huolta siitä että projekti kulkee niin kuin pitääkin.

Ennakoivalla otteella

Työmaalla aika on rahaa. Tartun tilanteisiin ennakoivasti eikä vasta sitten, kun tilanne on päällä. Näin saadaan hommat valmistumaan aikataulussa, budjetissa ja esimerkillisellä laadulla.

Rakennussunnittelua vuodesta 1998

Olen työskennellyt rakennusalan tehtävissä yli 25 vuoden ajan. Matkan varrella on nähty kaikki kompastuskivet mitä rakennusprojektiin voi tulla ja vuodet ovat opettaneet näkemään tilanteet ennakolta, jolloin rakentaminen on sujuvaa ja rahaa säästyy ja työmaa etenee kuten pitääkin.

Vahvuuttani on aktiivinen ja kantaaottava läsnäolo työmaalla. Kun varaudutaan tilanteisiin ennakkoon, ei tarvitse jälkikäteen ihmetellä missä mentiin pieleen. Rakentajana voit olla varma, että lupa-asiat on kunnossa ja työmaa etenee joutuistasti, kun suunnitelmat on lähtökohtaisesti tehty viimeisen päälle kohdilleen.

Takuuni työmaalla

Pääsuunnittelijana ja vastaavana mestarina huolehdin työmaalla monesta seikasta

Koordinointi

Vastaan työmaan sujuvasta suunnittelusta, jotta kaikki työvaiheet saadaan etenemään sujuvasti. Vältyt viivästyksiltä ja rakennusprosessi viedään maaliin tehokkaasti.

Laadunvalvonta

Paljon eri rakennustyömaita nähneenä, osaan pitää puoliasi rakentajana, jotta kaikkien toimijoiden työnjälki on korkealaatuista. Annan tarvittavat muutos- ja korjausehdotukset, jotta lopputulos vastaa toivottua tasoa.

Turvallisuus

Työmaat ovat vaaranpaikkoja täynnä. Huolehdin, että työmaa täyttää kriteerit turvalliseen toimimiseen ja asianmukaisia turvallisuuskäytäntöjä noudatetaan. Näin hommat hoituvat rivakasti eikä vahinkoja pääse sattumaan.

Ongelmanratkaisu

Vuosien varrella olen nähnyt jos jonkinmoista tilannetta työmailla. Kaikkeen löytyy ratkaisu ja olen oitis käytettävissä, kun odottamattomia tilanteita ilmenee.

Budjetin hallinta

Asiakkaani ovat säästäneet tuhansia euroja, kun käyn projektin toteutuksen perusteellisesti läpi. Autan tarvittaessa eri alojen ammattilaisia tekemään muutosehdotuksia kustannusten optimoimiseksi.

Mielenrauhaa rakentajalle

Rakentaminen on paljon huolettomampaa, kun rinnallasi toimii kokenut tekijä joka hallitsee kokonaisuuden.

Kuinka työskentelen kanssasi pääsuunnittelijana

Projektin alkukartoitus

Käydään yhdessä läpi mitä rakennetaan ja minne. Tulen paikan päälle tutustumaan kohteeseen, jotta saa parhaan kuvan kohteesta ja kuinka se tehokkaasti saataisiin toteutettua. Kartoitus on sinulle maksuton, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Tarjous ja sopimus

Lasken kohteesta tarjouksen. Jos näkemyksemme tarjoamastani arvosta kohtaavat, tehdään sopimus, kääritään hihat ja ruvetaan hommiin.

Rakennusluvat

Esitellään luonnokset kunnan rakennusvaltuutetulle, haetaan tarvittavat rakennusluvat kohteeseen, ja ryhdytään hommiin. Sovitaan asioiden teohkkaasta toteutuksesta vastaavan työnjohtajan kanssa. Toteutan tarvittaessa myös vastaavan mestarin tehtävät, jolloin rakentaminen on sutjakampaa ja turhalta byrokratialta vältytään.

Neuvonta ja edunvalvonta

Opastan ja neuvon sinua tarvittaessa hankkeen koko elinkaaren ajan. Tartutaan tuleviin tilanteisiin ennakkoon ja tehdään rakentamisesta sulava kokemus ensiluokkaisen lopputuloksen kera.

Energiatodistus

Uudisrakentaminen vaatii lakisääteisen energiatodistuksen. Pääsuunnittelijana tunnen kohteesi läpikotaisin, joten pystyn kustannustehokkaasti tuottamaan vaadittavat asiakirjat.

Talomme valmistui juuri ajallaan, tästä piti huolen meidän ammattitaitoinen vastaava mestarimme Ari Kattelus. Itse olimme ensi kertaa talonrakennus puuhissa täysin tietämättömänä mistään. Onni oli, että saimme suosituksen Arista. Hän huolehti jokaista piirua myöten, että homma toimii ja rakennustyömaa edistyy.


Arin myötä opimme talonrakennuksesta, hän antoi vapauden myös meidän tutustua rakentamisen saloihin. Ammattitaitoinen, ystävällinen ja aikatauluista kiinni pitävä mestari on onni jokaiselle rakennustyömaalle!

Tyytyväinen perhe Lapualta

Ota yhteyttä


Haluatko säästyä turhalta byrokratialta?

Jokainen rakennushanke vaatii lakisääteisesti pääsuunnittelijan lisäksi vastaavan työnjohtajan. Vältyt turhalta byrokratialta, viiveiltä ja häiriöiltä kommunikaatiossa, kun tilaat molemmat palvelut samalta tekijältä. Vastaavana olen toiminut jo yli 25 vuoden ajan. Sovitaan reilu hinta molemmista töistä kerralla ja vältyt harmailta hiuksilta rakentamisessa.