Vastaava.fi logo

Energiatodistus omakotitaloon – Seinäjoki ja lähikunnat

Tarjoan pääsuunnittelijan  palvelua rakentajalle Seinäjoella ja muilla paikkakunnilla.

Energiatodistus helpottaa kiinteistöjen vertailua ja nopeuttaa asunnon myyntiä

Lakisääteinen energiatodistus helpottaa ostajaa vertaillessa rakennusten energiatehokkuutta toisiinsa. Myydessä ja vuokrattaessa kiinteistöä, tulee energiatehokkuus ilmoittaa. Rakennusluvan vaatimissa uudiskohteissa energiatodistus on niin ikään pakollinen.

Energiatodistukset eivät ole tarkoitettu ainoastaan juuri tällä hetkellä taloa myyvälle. Tekemäni energiatodistus antaa käyttökelpoisia vinkkejä energiatehokkuuden parantamiseen, joita voit alkaa työstämään ennen myyntitilannetta. Energiatehokkuutta parantamalla, lasket asumisesi kustannuksia ja kasvatat talon arvoa tulevaisuudessa edessä olevaa myyntitilannetta varten.

Energiatehokasta rakentamista vuodesta 1998

Olen työskennellyt rakennusalan tehtävissä yli 25 vuoden ajan. Matkan varrella on nähty kaikki kompastuskivet mitä rakennusprojektiin voi tulla ja vuodet ovat opettaneet näkemään tilanteet ennakolta, jolloin rakentaminen on sujuvaa ja rahaa säästyy ja työmaa etenee kuten pitääkin.

Energiatodistuksia varten tulen paikan päälle tutkimaan kohteen ja varmistan, että se vastaa tämän ajan määräyksiä. Toimin pääsääntöisesti Seinäjoella ja lähikunnissa.

Miksi energiatodistus kannattaa hankkia?

Nopeuta kauppa-aikaa

Energiatodistus antaa nopeasti todenmukaisen mielikuvan asunnon energiankulutuksesta. Vertailu helpottuu ja ostopäätös on helpompi tehdä dataan perustuen.

Parannusehdotukset

Jos et ole tällä hetkellä myymässä mutta tahdot tietää, kuinka laskea mahdollisimman tehokkaasti asumiskustannuksia ja parantaa energialuokkaa, tekemäni todistus antaa selkeät askeleet tehokkuuden parantamiseen.

Lakisääteinen

Rakennuslaki velvoittaa, että yli 50 neliömetrin kokoisiin, vakinaisesti asutettuihin rakennuksiin hankitaan ajantasainen energiatodistus.

Kuinka energiatodistuksen saa?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kerro kohteestasi.

Tarjous ja sopimus

Annan talostasi kilpailukykyisen kustannusarvion, jonka jälkeen sovimme tehtävästä työstä.

Kohteeseen tutustumisen

Tutustun kohteen suunnitelmiin ja tulen paikanpäälle tutkimaan rakennukset. Jos energiatodistuksen tekemiseen tarvitaan rakenteiden avaamista, kuuluu ne aina antamaani tarjouksen hintaan. En veloita avauksia lisätöinä kuten monet tekevät.

Energiatodistuksen laatiminen

Laadin tietojen pohjalta energiatodistuksen ja käytännönläheiset parannusehdotukset, joilla voit parantaa rakennuksen energiatehokkuutta kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä


Tarvitsetko vastaavaa työnjohtajaa ja pääsuunnittelijaa rakentamiseen?

Tarjoan kokonaisvaltaista palvelua rakentajalle. Toteutan tarvittaessa hankkeeseesi pääsuunnittelijan ja vastaavan työnjohtajan tehtävät. Energiatodistus valmistuu kätevästi suunnittelutyön ohessa.