Book design is the art of incorporating the content, style, format, design, and sequence of the various components of a book into a coherent whole. In the words of Jan Tschichold, "methods and rules upon which it is impossible to improve, have been developed over centuries. To produce perfect books, these rules have to be brought back to life and applied."
Front matter, or preliminaries, is the first section of a book and is usually the smallest section in terms of the number of pages. Each page is counted, but no folio or page number is expressed or printed, on either display pages or blank pages.
Valvoja
Meidän kauttamme saat myös rakennustyömaan valvontaan liittyvät palvelut.

Työmaalla tehtyjä virheellisiä rakenteita tai huonoja ratkaisuja on vaikeaa ja kallista korjata jälkikäteen. Oikealla työnaikaisella valvonnalla voit olla varma siitä, että työmaa on toteutettu niin kuin on suunniteltu ja projekti kulkee eteenpäin.


Tiesitkö, että joillain talotoimittajilla on tapana maksaa provisioita myynnistä vastaaville työnjohtajille? Oletko valinnut jo tutun tutun vastaavan mestarin tai talotehtaan suositteleman vastaavan? Haluatko olla varma siitä, että työmaallasi toimitaan oikein ja rakennus on rakennettu laadukkaasti?

Vastaava.fi on sitoutumaton, "ulkopuolinen taho", joka pitää huolta siitä että projekti kulkee niin kuin pitääkin. Kysy lisää!
Kysy tarjousta
Haluatko tarjouksen?
Soita meille tai pyydä kirjallinen tarjous sähköpostitse.
Tavoitat meidät numerosta
p. 040 482 6920
Kaikki oikeudet pidätetään © Vastaava.fi 2019
Mekin käytämme evästeitä.
Tallennamme vain tarjouspyyntöjen mukana lähettämäsi henkilökohtaiset tiedot.
Ok, selvä juttu!
Made on
Tilda