Avaimet käteen
Saako olla avaimet käteen? Vastaava.fi toimii tarvittaessa koko rakennusprojektin johdossa alusta loppuun saakka – saumattomasti ja kohtuukustannuksin. Rakennuttaminen toteutetaan yhteistyöverkostoon kuuluvien kumppaneiden kanssa ja me johdamme projektia. Pääurakoitsijana vastaamme ennen kaikkea siitä että aikataulu ja budjetti pitää!

ÄLÄ ARVO VAAN TEETÄ TARKKA KUSTANNUSARVIO!

Miksi rakentajan kannttaa teettää tarkka kustannusarvio?

  • Saat tarvittaessa tarkan hinnan rakennushankkeellesi alusta loppuun, perustuksista puutarhaan, eikä hankkeen sujuessa tule ikäviä yllätyksiä budjetin pettäessä.
  • Saat realistisen arvion aikataulusta ja osaat suunnitella muuttoon liittyvät asiat lasten kouluasioista lähtien etukäteen.
  • Tarkka kustannusarvio antaa realistisen kuvan hankkeen toteuttamismahdollisuuksista, ja voit vertailla esimerkiksi talopakettitoimittajia keskenään. Hyvän kustannusarvion ansiosta sinun on helpompi valita oikea toteutustapa hankeeseesi.
Joissain tapauksissa avaimet käteen -ratkaisu on yllättäen osoittautunut kokonaisuudeltaan edullisimmaksi vaihtoehdoksi, mutta tähän vaikuttavat mm. nykyisen asunnon myyntiaika, perheen omat resurssit rakentamiseen, ja monet muut seikat.

"AVAIMET KÄTEEN" EI USEIN OLEKAAN AVAIMET KÄTEEN?

Oletko koskaan törmännyt siihen, että "avaimet käteen" tarkoittaakin itse asiassa sitä, että saat itse rakentaa terassin ja kuistin, hoitaa rännit ja pihan valaistuksen sekä monia muita asioita – perustuksista puhumattakaan?! Meidän mielestämme avaimet käteen tarkoittaa sitä, että rakennuttaja voi muuttaa kotiinsa, ja nauttia oikeasti valmiista talosta – pihaa ja puutarhaa myöten. Tarvittaessa avaimet käteen voi meillä tarkoittaa jopa sitä, että muuttofirma hoitaa jopa muuton!

Koska avaimet käteen -käsite tuntuu olevan kovin laaja, yksi hyvä tapa päästä eteenpäin on tavata, ja keskustella siitä mikä on sinulle sopiva ratkaisu rakentamiseen ja rakennuttamiseen. Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen tästä!

Avaimet käteen?
Haluatko päästä helposti eteenpäin?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen.
Tavoitat meidät numerosta
p. 040 482 6920
Kaikki oikeudet pidätetään © Vastaava.fi 2019
Mekin käytämme evästeitä.
Tallennamme vain tarjouspyyntöjen mukana lähettämäsi henkilökohtaiset tiedot.
Ok, selvä juttu!
Close
This site was made on Tilda — a website builder that helps to create a website without any code
Create a website